Přihlášení

Vánoce 2020 s novým dopravcem 123 kuriér bez kapacitních příplatků.

AKTUALIZOVÁNO: Dopravce 123 kuriér implementovali na sezónu i naši partneři Balíkobot a TouchStore

Ze severu Slovenska přichází dopravce 123 kuriér, který představuje novou možnost jak pomocí Pošty bez hranic zajistit home delivery na Slovensku. Všechny e-shopy, které zde posílají své zásilky, také jistě potěší, že tento dopravce nebude letos na Vánoce zavádět kapacitní příplatky.

Seznamte se, 123 kuriér

Úplným nováčkem v logistice 123 kuriér není, kurýrním službám se věnuje už od roku 2012. Letos se ale, na vzdory covidu, rozhodl to pořádně rozjet a vytvořil vlastní logistickou infrasturkturu, díky které je schopen přepravovat balíky až do 50 kg. To je dobrá zpráva pro e-shopaře s objemnějšími položkami. Kdo by však čekal korporátní kolos je na omylu, jde o firmu s rodinným zázemím a chutí posouvat se dál. 

Pojištění zásilky do 2000 € zdarma

Díky napojení 123 kuriér přes Poštu bez hranic můžete začít přepravovat zásilky už za cenu 88 Kč/3,52 € . Umožněna je i platba dobírkou. Adresát má možnost dobírku uhradit kurýrovi buď hotově, nebo kartou. Je dobré počítat s tím, že při platbě dobírky kartou účtuje 123 kuriér, stejně jako slovenské SPS, transakční poplatek. Abyste měli jistotu, že je vaše zásilka opravdu v bezpečí, nabízí pojištění do 2000 € zdarma.

Snadné API napojení

Pokud vás tento nový slovenský dopravce zaujal a chcete se o něm dozvědět další podrobnosti,můžete se podívat do ceníku pro Slovensko. 123 kuriér je už také součástí naší API dokumentace, takže vám nic nebrání v jeho jednoduché implementaci. Pokud využíváte expediční systémy jako Balíkobot nebo TouchStore, můžete dopravce využívat i přes tyto služby. V případě jakýchkoliv dotazů jsme Vám k dispozici.

Pokud nedisponujete API napojením na Váš e-shop, můžete samozřejmě využít CSV exportu z Vašeho e-shopového systému do klientského účtu Pošty bez hranic. Jako vždy lze zásilky vyexpedovat i ručně v klientském účtu.