Přihlášení

Chorvatská pošta nově mezi našimi dopravci

Další podzimní novinkou v nabídce našich dopravců je Chorvatská pošta (Hrvatska pošta), která doručuje zásilky i do těch nejodlehlejších míst členitého Chorvatska bez příplatku a má velmi hustou síť 1000 poboček, ve kterých si Vaši zákazníci mohou zásilky také vyzvednout. Pošta pokračuje v budování výdejních boxů Paket 24, které se nacházejí ve 300 lokalitách. Ceny za doručení začínají už na 110 Kč za 1kg zásilku. Všechny ceny a rozměrové limity najdete v ceníku. Posílat můžete začít hned, tento dopravce je již aktivní.

Jaké doplňkové služby nabízí Chorvatská pošta?

  • Možnost zaslání na dobírku již za 20 Kč až do výše dobírkové sumy €2000.
  • Možnost pojistit zásilku až do výše €2000. 
  • SMS avizaci v ceně zásilky
  • Možnost doručení o víkendu (příplatková služba)

Jak začít posílat balíky prostřednictvím Chorvatské pošty? 

  • Používáte-li pro zadávání zásilek klientský účet, HR – Hrvatska pošta se Vám automaticky zobrazí v nabídce dopravců. 
  • Jestliže využíváte naši API nebo nahráváte zásilky s pomocí CSV exportu, přidejte do exportu nová čísla přepravců (186 a 187 – parcelshopy):  podrobnosti najdete v API dokumentaci. 
  • O implementaci nového dopravce jsme informovali také platformy pro e-eshopy, v níž je Pošta bez hranic integrována, jako je Baselinker, Balíkobot, Chameleoon a další. Pokud službu nemáte dostupnou, obraťte se přímo na ně.

Pokud provozujete e-shop v Chorvatsku, využijte příležitosti začínající vánoční sezóny a dejte zákazníkům možnost vybrat si dopravce, který nejlépe odpovídá jejich představám. V nabídce Pošty bez hranic najdete tyto dopravce:

progresivní BOXNOW
stabilní
DPD
tradiční
Hrvatska pošta

+ 340 výdejních míst

od 105 Kč

doručení na adresu

od 135 Kč

na adresu / výdejní místa

od 110 Kč

Máte expanzi do Chorvatska teprve v plánu?

Pokud se na chorvatský trh teprve chystáte, doporučujeme si přečíst e-book o expanzi od Expandeco. Najdete v něm ty nejpodstatnější informace o místní e-commerce a insighty, které Vám pomohou chorvatské zákazníky lépe pochopit.
E-book je zdarma ke stažení zde.