Přihlášení

Nový dopravce pro Česko je tady. Přivítejte 123 kurýra

Ani při expanzi nezapomínáme na naši domovskou krajinu a rozšiřování možností pro e-shopy. Nově můžete využít služeb 123 Kurýra pro home delivery. Na českém trhu se po delší době objevuje cenově i kvalitativně zajímavý dopravce, který bude chtít konkurovat větším konkurentům nejen cenou, ale rychlosti doručení, parametry zásilek a službami navíc.

Po úspěchu na Slovensku míří 123 kurýr do Česka

Na 123 Kurýra už jste možná narazili při doručování na Slovensko. Před vánoční sezónou 2020 jsme dopravce zavedli pro slovenské portfolio dopravců. A protože se nám spolupráce osvědčila a na 123 Kurýra (Kuriéra na Slovensku) je spoleh, rozhodli jsme se spolupráci rozšířit i pro Česko.

Větší zásilky, avizace zdarma a možnost platit kartou u kurýra

Kromě ceny za doručení (ceník pro Česko) potěší 123 Kurýr i parametry zásilek. Stejně jako PPL nebo Česká pošta dokáže převézt až 50 kg zásilky bez příplatku při maximálních rozměrech zásilky 200 x 60 x 80 cm. Navíc, ani pokud pošlete nadrozměrnou zásilky, nepřiplatíte si mnoho, 190 Kč je srovnatelné s dopravce WE|DO a Českou poštou. V porovnání se zahraničními dopravce se jedna o jeden z nejmenších příplatků.

Zdarma pak dostanou adresáti SMS avizaci, odesílatele potěší pojištění zásilky v ceně. Připomínáme, že přestože pojištění zdarma, je třeba vždy uvést hodnotu zásilky. Adresáti, kteří využívají dobírku, budou rádi za možnost zaplatit kartou přímo kurýrovi. V takovém případě se účtuje 1 % ze sumy dobírky.

Ceník pro Českou republiku

Cenově se 123 Kurýr stává velice zajímavou alternativou k nabídce home delivery dopravců PPL, České pošty a WE|DO. Kompletní srovnání najdete už teď v ceníku.

Ceník pro Česko v CZK

Ceník pro Česko v EUR

Vyzkoušejte 123 Kurýra a dejte nám zpětnou vazbu

Pokud plánujete 123 Kurýra zařadit do svého portfolia přepravců, dejte nám vědět, jak si vede. Zpětná vazba je pro nás cenným a důležitým nástrojem, jak můžeme portfolio upravovat. Napište nám třeba na info@postabezhranic.cz nebo se podělte o zkušenosti se svým obchodním zástupcem.