Přihlášení

Posílejte do Německa malé zásilky s DHL Warenpost

Už za 99 Kč můžete posílat zásilky do Německa s našim novým dopravcem DHL Warenpost, který je skvělý na doručování malých zásilek do 1 kg, které nepřesahují rozměry 35 x 25 x 5 cm. Posíláte německým zákazníkům drobné a lehké produkty v krabičkách nebo obálkách? Pak je Warenpost ta správná volba.

Dopravce doručuje zásilky primárně do schránek, není tak vyžadováno osobní převzetí. Příjemce zásilky si může zásilku nechat přesměrovat také na výdejní místo případně mu ji kurýr nechá ležet na smluveném místě. Tracking zásilky má příjemce k dispozici, o cestě zásilky je informován e-mailem. Vzhledem ke způsobu doručení, ale zásilky není možno pojistit ani zaslat s dobírkou.Chcete-li využívat těchto služeb, posílejte zásilky prostřednictvím tradičního dopravce DHL už od 126 Kč.

Jak začít posílat balíky prostřednictvím DHL Warenpost? 

  • Používáte-li pro zadávání zásilek klientský účet, DHL Warenpost se Vám automaticky zobrazí v nabídce dopravců. 
  • Jestliže využíváte naši API nebo nahráváte zásilky s pomocí CSV exportu, přidejte do exportu nová číslo přepravce 182:  podrobnosti najdete v API dokumentaci. 
  • O implementaci nového dopravce jsme informovali také platformy pro e-eshopy, v níž je Pošta bez hranic integrována, jako je Baselinker, Balíkobot, Chameleoon a další. Pokud službu nemáte dostupnou, obraťte se přímo na ně.