Přihlášení

Pošta bez hranic nově dostupná i přes BaseLinker

foto: baselinker.com
foto: baselinker.com

Jsme rádi, že můžeme po nějaké době opět představit další integraci Pošty bez hranic do nového systému. Nově najdete napojení na Poštu bez hranic v integračním systému BaseLinker, který spojuje služby napříč e-commerce světem.

Spolehlivá integrace jako základ pro expanzi

Mnohokrát se nám už ukázalo, že mít kvalitní datově propojení mezi e-shopem a dopravcem je k nezaplacení. Pokud vše funguje jak má, vyhnete si zbytečným chybám, zrychlíte expedici a ušetříte spoustu času. Proto jsme rádi, že Poštu bez hranic již integrovali např. Balíkobot, TouchStore, FoxDeli, Chameleoon a další. K výčtu integračních služeb se nově připojí i BaseLinker

Některé systémy můžeme napojít i přímo na e-shopovou platformu. K dispozici je plugin pro nejrozíšřenější nádstavbu pro e-commerce na platformě WordPress – WooCommerce. Stáhnout ji můžete zde. Veškerý výdělek jde na podporu vývojáře.

Nově jsme integrovali oblíbenou platformu pro expanzi, Shopify. Pokud máte o propojení zájem, kontaktujte svého customer care na info@postabezhranic.cz.

BaseLinker propojil marketplace, platformy, účetnictví i dopravce

Pokud se díváte na BaseLinker jako na dalšího integrátora dopravy, vyvedeme Vás z omylu. BaseLinker spojil nejpoužívanější služby, které e-shopy potřebují. Kromě Pošty bez hranic a dalších dopravců napojil i e-shopové platformy, marketplace, online účetní systémy, online tiskárny, ERP systémy nebo další oblíbený software (např. Slack, Zendesk, Gmail)

Především marketplace si zaslouží speciální pozornost. Poslední roky dochází na evropském e-commerce trhu k větší konsolidaci a velcí hráči vidí marketplace jako příležitost. V integracích tak najdete Amazon, Ebay, Mall, Allegro, Etsy nebo poměrně nový marketplace od Kauflandu. Neztrácí se ani české / nedávno české platformy Zboží, Heureka, zmíněný Mall, Favi nebo Glami.

Propojení Pošty bez hranic a BaseLinkeru

Veškeré informace o propojení Pošty bez hranic s BaseLinkerem najdete na této stránce. Ať už používáte jakoukoliv e-commerce platformu nebo marketplace, Pošta bez hranic Vám bude k dispozici.