Přihlášení

Doručujeme palety do České republiky i Maďarska

Potřebujete poslat paletu do Maďarska nebo ji doručit na kterékoliv místo v České republice? S Poštou bez hranic už to nebude problém. Rozšiřujeme možnosti naší dopravy o nadrozměrné XXXL zásilky, pro jejichž dopravu už nemusíte využívat externího dopravce.

Mezi české dopravce jsme přidali DHL FREIGHT, který se specializuje na přepravu nadrozměrných zásilek, včetně palet a to už od druhého dne od podání zásilky na našem depu. Dopravce DHL FREIGHT najdete již ve Vašem klientském účtu a zasíláte-li nám data prostřednictvím API, najdete ho v dokumentaci pod číslem 175. Narozdíl od ostatních českých dopravců je u DHL FREIGHT určována cena na základě volumetrické (objemové) hmotnosti, která se liší do reálné váhy. Výpočet společně s cenami najdete na našem webu. Potřebujete-li odvézt nadrozměrnou zásilku přímo z Vašeho skladu a nevyužíváte-li naše pravidelné svozy, kontaktuje naše obchodní oddělení.

Nově jsme také přidali možnost využívat přepravu palet do Maďarska prostřednictvím Maďarské pošty. Paletu do hmotnosti 350 kg a výšky 180 cm doručíme již do 2 dnů od podání zásilky na našem depu, cena za doručení palety je 3 900 Kč, všechny informace najdete v ceníku.

Víte, že do Rumunska zvládneme doručit zásilky měřící až 4 m? Narozdíl od ostatních evropských států, možnosti přepravy nadrozměrných zásilek do Rumunska jsou opravdu nadstandardní. Vybrat si lze ze dvou dopravců a to FAN Courier a Cargus, kteří doručí zásilky s kruhovým obvodem až 5 m. Cena se určuje podle volumetrické váhy a ceny jsou nově uvedeny v rumunském ceníku. Podrobnější informace najdete článku na našem blogu.