Přihlášení

Posílejte od října zásilky se Slovinskou poštou

Jsme velmi rádi, že Vám na vánoční sezónu můžeme nabídnout nového dopravce ve Slovinsku a to Slovinskou poštu (Pošta Slovenije). Díky cenám, které začínají už od 125 Kč za 1kg zásilku, se jedná o nejekonomičtější způsob, jak doručit zásilku Vašim zákazníkům do Slovinska. Již od dvou dnů do může být zásilka na adrese. Maximální hmotnost doručované zásilky je 10 kg. Pro těžší zásilky můžete využít například slovinskou GLS, která zvládne doručit až 40 kg zásilky. Oficiálně můžete začít posílat zásilky se Slovinskou poštou od 11. 10. 2023.

Ceny pro všechny váhové kategorie a rozměrové limity najdete ve slovinském ceníku.

Jaké doplňkové služby nabízí Slovinská Pošta

  • Možnost zaslání na dobírku již za 23 Kč do výše dobírkové sumy €420.
  • Pojištění zásilky zdarma  do hodnoty zásilky €420. 
  • E-mailovou i SMS avizaci v ceně zásilky 

Jak začít posílat? 

  • Používáte-li pro zadávání zásilek klientský účet, SI – Pošta Slovenije se Vám automaticky zobrazí v nabídce dopravců. 
  • Jestliže využíváte naši API nebo nahráváte zásilky s pomocí CSV exportu, přidejte do exportu nové číslo přepravce (184):  podrobnosti najdete v API dokumentaci.
  • O implementaci nového dopravce jsme informovali také platformy pro e-eshopy, v níž je Pošta bez hranic integrována, jako je Baselinker, Balíkobot, Chameleoon a další, které najdete na našem webu. Pokud službu nemáte dostupnou, obraťte se přímo na ně.

Expanzi do Slovinska máte teprve v plánu?

Pokud se na slovinský trh teprve chystáte, doporučujeme si přečíst e-book o expanzi od Expandeco. Najdete v něm ty nejpodstatnější informace o místní e-commerce a insighty, které Vám pomohou slovinské zákazníky lépe pochopit. E-book je zdarma ke stažení zde.