Přihlášení

Slovinské GLS nově přes Poštu bez hranic. Nabízí doručení domů i na výdejní místa.

Zdroj: GLS Slovenia

Zásilky do Slovinska od 133 Kč

Pokud se míříte, podobně jako další české a slovenské e-shopy, na balkán, určitě uvítáte rozšíření o GLS na Slovinsku, díky které můžeme nabídnout i výdejní místa. Nově navíc máte na výběr mezi DPD a GLS při doručení domů.

Velkou výhodou GLS na Slovinsku jsou 3 pokusy o doručení, možnost zaplatit dobírku kartou nebo váhovy limit až 40 kg.

Mapu výdejních míst GLS najdete na webu GLS. V XML formátu ji najdete v API dokumentaci.

Ceník pro Slovinsko – CZK

Ceník pro Slovinsko – EUR

Nového dopravce najdete v naší API dokumentaci pod číslem 128 (doručení domů) a 137 (výdejní místa). Stejná čísla použijete i při hromadném importu CSV souborem.

E-commerce ve Slovinsku

Tento rok, stejně jako v dalších letech, se počítá s tím, že další evropské e-shopy vstoupí na Slovinský trh, které budou chtít konkurovat mj. i silné trojice e-shopů mimovrste.com, merkur.si nebo bingbang.si. Trojice velkých e-shopů dohromady dělá 20 % obratu slovinské e-commerce. Meziroční růst slovinské e-commerce je 21 %.

Již zmíněné DPD a GLS tvoří tamní doručovací špičku. GLS bude u klientů bojovat o něco lepší cenou a především výdejními místy v nabídce Pošty bez hranic.

Zdroj: ecommerceDB

Začněte posílat

V případě jakýchkoliv dotazů se obraťte na info@postabezhranic.cz. Posíláte na Slovinsko větší množství zásilek, potřebujete pravidelný svoz nebo chcete expanzi rozjet ve velkém? Ozvěte se nám na obchod@postabezhranic.cz