Přihlášení

Webinář o expanzi do Maďarska od A do Z

Zveme Vás na bezplatný webinář, kde dozvíte všechny podstatné informace o maďarském e-commerce! Zjistíte, jaké je nákupní chování Maďarů, kteří jsou silně nacionálně orientovaní. Zajímá Vás jaké nástrahy má Maďarština a jakého dopravce nabídnout v košíku svého e-shopu? Chcete se inspirovat úspěšnými digitálními kampaněmi? Tak se připojte k nám 10. 10. v 10:00.

Expandeco pozvalo 4 odborníky, kteří se podělí o své zkušenosti s expanzí do Maďarska a my jsme rádi, že je mezi nimi i náš zástupce. Na závěr budete mít možnost se zapojit do debaty a ptát se na to, co Vás zajímá. Zaregistrovat se můžete už teď, po skončení webináře bude k dispozici také záznam.

webinář startuje v úterý
10. 10. v 10:00

Své know-how budou na semináři sdílet:

Logistiku nejen v Maďarsku Tomáš u nás V Poště bez hranic koordinuje společně se značkami jako 4camping či Vivantis. Dozvíte o lokálních dopravcích, jak efektivně řešit zpětnou logistiku či situaci s dobírkami. 

Filip se bude věnovat praktickým zkušenostem, se kterými se setkal v jeho již téměř 10-leté kariéře, během které pomohl expandovat již více než stovce e-shopů do Maďarska.

Lajos má bohaté zkušenosti s optimalizací. Řekne, jak se jim v Groww Digital za rok podařilo 10-násobně zefektivnit kampaně pro online hudebniny, či jak může úspěšnost kampaní ovlivnit počasí.

Martin představí maďarské e-commerce z podhledu dat. Pracuje jako Data analyst na oddělení BI, které se snaží díky datům pomoci ke správným rozhodnutím
v podnikání.